Skip to content

Hoe werkt een scheiding in één dag?

Een scheiding in één dag is de variant op een reguliere scheiding, waarvoor je meerdere gesprekken uitsmeert over een langere tijd. Alleen nu voeren we het gesprek in één dag. We beginnen altijd met een vrijblijvend informatiegesprek, waarin we jullie vertellen wat we voor jullie kunnen betekenen en hoe het proces van een scheiding in één dag eruit zal zien. Zowel het zakelijke als het emotionele aspect zal hierbij de revue passeren. Op basis van dit gesprek beslissen jullie samen of jullie dit wel  willen of misschien toch op een andere manier jullie scheiding willen regelen. 

Houdt voor elke scheiding met een mediator de volgende zaken voor ogen:

Jullie hebben echt besloten uit elkaar te gaan

Het contact is goed en respectvol

Jullie willen dit allebei op een eerlijke en evenwichtige manier met elkaar regelen

 De basisgegevens vullen jullie zelf in op ons portaal.

De scheiding op locatie of bij jullie thuis?

We werken zowel vanuit onze spreekruimte als op locatie. Door het hele land hebben we geschikte locaties om de scheiding in één dag waar te kunnen maken. De keuze ligt uiteindelijk bij jullie. Mochten jullie kinderen hebben, dan willen we deze ook graag even spreken op deze dag. Het betrekken van de kinderen bij de scheiding vinden wij uiterst belangrijk. Hoe we dat gaan doen? Dat overleggen we met jullie

 

Verloop scheiden in 1 dag, snel scheiden

Aanmelden

Kennismaking

Gegevens invoeren

Checklist

Voorbereiding

Scheiden in
één dag

Voordelen scheiding in één dag

Geen reistijd

Alles wordt aan tafel in één dag besproken

Geen noodzaak om vrij te nemen.

Goede juridische en financiële vastlegging van alle afspraken

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak bij Scheiden Anno Nu om op een moderne manier jullie scheiding] te regelen. Dankzij onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jullie allebei apart verder kunnen met alle zekerheden die daarbij horen. Jullie kunnen hieronder eenvoudig een dossier aanmaken.

Het Proces

Maak direct een afspraak bij Scheiden Anno Nu om op een moderne manier jullie scheiding in één dag te regelen. Dankzij onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jullie allebei apart verder kunnen met alle zekerheden die daarbij horen. Jullie kunnen hieronder eenvoudig een dossier aanmaken.

Convenant: Maak een compleet convenant, waarin je niets vergeet. Zo weet je zeker dat alle afspraken goed worden weergegeven.

Ouderschapsplan: Jullie blijven altijd allebei de ouders van jullie kinderen. Door het opstellen van een duidelijk ouderschapsplan zijn er geen onduidelijkheden.

Verzoekschrift: Met een verzoekschrift maak je de gang naar de rechter. Wij verzorgen het gehele traject.

Nazorg: Sommige zaken zoals de hypotheek of de pensioenverevening kun je pas na de scheiding officieel regelen. Scheiden Anno Nu helpt hier bij.

×