Skip to content

Willen jullie samen snel je scheiding regelen?

Willen jullie samen snel je scheiding regelen?

Om samen snel je scheiding te kunnen regelen, is het belangrijk dat je nog in goed contact staat met je ex-partner. Dat klinkt wellicht tegenstrijdig, want de meeste mensen willen snel alles regelen omdat de verhouding verstoord is. Wanneer je er samen echter niet uitkomt, kan een scheiding veel langer duren. In de meest ideale situatie kunnen jullie niet alleen samen afspraken maken, maar ook op papier zetten in een echtscheidingsconvenant. Wij hebben daarvoor al een goede voorbereiding klaarstaan

 

Welke keuzes heb je om samen snel je scheiding te regelen?

 

Laten we voorop stellen, dat een snelle scheiding gelijk moet staan aan nog steeds een goed geregelde scheiding. Wij kunnen op elke manier jullie scheiding op een snelle, onpartijdige en harmonieuze manier voor jullie regelen.

Jij en je toekomstige ex-partner kunnen in alle pakketten zelf zoveel mogelijk afspraken maken en de benodigde informatie voor een scheiding zelf aanleveren en verwerken. Afhankelijk van jullie aanlevering van gegevens en jullie samenwerking en de pakketkeuze kunnen jullie gemiddeld in 4 tot 8 weken van elkaar gescheiden zijn. Wij begeleiden jullie bij het gehele traject, vanaf de mediationovereenkomst tot de definitieve inschrijving van de scheiding bij de gemeente.

Wij werken daarvoor met drie pakketten:

Samen snel je scheiding regelen met een mediator:

Samen snel je scheiding regelen kan ook gewoon met een mediator. Wil je met de begeleiding van een mediator scheiden, dan hoeft zo’n procedure echt niet lang te duren. Je hebt alleen iets meer tijd om zaken te overdenken en misschien toch op beslissingen terug te komen. Voor sommigen mensen geeft het rust om gewoon een paar dagen rust te krijgen om zaken op je in te laten werken.

Samen snel je scheiding regelen in één dag

Wil je ons alles laten voorbereiden en alle beslissingen telefonisch of via andere kanalen aangeven, dan kan dat ook. We zetten dan gewoon alles op een soort “regiedag” alles in elkaar en jullie horen precies wat jullie besloten hebben en wat daarvan de consequenties zijn. Het kost net zoveel tijd alleen gaat het net iets sneller. Voor sommigen werkt dit erg goed.

 

samen online snel je scheiding regelen

Bij een online scheiding geven jullie zelf aan via de mail of via videobellen wat julie willen. Wij verwerken dat en ook hier horen jullie precies wat jullie besloten hebben en wat daarvan de consequenties zijn. Het kost iets minder tijd en het gaat daardoor net iets sneller. Voor sommigen werkt dit erg goed.

Geschikt voor alle scheidingen?

Alle scheidingen zijn anders omdat de afspraken die je maakt erg uit elkaar kunnen lopen. Ook de situatie kan per scheiding verschillen. Welke vorm van scheiden voor jullie het beste werkt is aan jullie. Wij zorgen verder voor een goede invulling.

Willen jullie samen snel je scheiding regelen?

Wij begeleiden jullie scheiding gewoon op
de makkelijkste en veiligste manier die er is én die bij jullie past. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

Wil je meer weten?

Wil je weten hoe een scheiding anno nu werkt? neem dan contact op.Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

×